Gezichts

Behandelingen

Specialist

Behandelingen


Naast onze Self-service behandelingen bieden wij ook specialistische behandelingen aan.


Even voorstellen

Mijn naam is Sun en ik ben al 7 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. In Etten-Leur heb ik mijn eerste Beauty salon (Beauty Sun) gestart. Nu zal ik mijn passie voor beauty voortzetten bij Almety. Met alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik niet wachten om de mooiste versie van jou naar boven te brengen.  

GezichtsbehandelingenMeridian facial treatment

(Bo jing Gezichtsverzorging)


Gua sha techniek


Magische eiertherapie


Luxe behandelingen


Speciale hoofdmassage

TCM (Traditionele Chinese geneeskunde) GezichtsbehandelingenBO jing techniek (The alloncation of tendons) bestaat uit een reiniging, epileren, oneffenheden verwijderen, masker, dagcreme en hoofdmassage.Gua Sha techniek (schrapen) bestaat uit een reiniging, epileren, oneffenheden verwijderen, masker, dagcrème en hoofdmassage.Magische hete eiertherapie bestaat uit een reiniging, epileren, oneffenheden verwijderen, masker, dagcrème en hoofdmassage.


Hoe werkt een Bo jing en Gua sha techniek ?


Het " schrapen" (een techniek uit de Chinese Traditionele Geneeskunde waarbij de huid met een gladgepolijste hoorn en schraper behandeld wordt) van het gezicht is onvoorstelbaar effectief bij vaak voorkomende gezichtsproblemen als acne, pigmentvlekken, rimpels en wallen onder de ogen. 


Weldadige stimulatie van het gezicht door het schrapen verbertert de bloedcirculatie door de haarvaten en bevordert de doorstroming van bloed, lymfevocht en andere lichaamsvloeistoffen. Het zorgt ervoor dat de poriecellen van de huid zich vermenigvuldigen. Het zorgt ervoor dat het huidweefsel elastisch blijft en dat uw lichaam krachtiger wordt. Ook zorgt het voor biofeedback waardoor uw energie herverdeeld wordt en verhoogt het uw weerstand. Door verbeterde zuurstofuitwisseling worden gifstoffen afgevoerd en gaat uw huid er beter uitzien. Uw rimpels worden zachter, vlekken verdwijnen, uw gezondheid wordt verbeterd en uw huid gaat weer stralen.


Door het schrapen krijgen uw huidcellen voldoende zuurstof en neemt de regeneratie van huidcellen toe, waardoor oude huidcellen sneller afgestoten worden en nieuwe weefselcellen beschermd worden. Biofeedback naar de hersenen zorgt ervoor dat uw energie over uw gehele lichaam wordt verdeeld en gifstoffen worden afgevoerd.