Over ons

Almety self-care beauty center

 

Almety self-care beauty center is een nieuw concept in de beautywereld gelegen aan de Pastoor van Spaandonkstraat 30 te Breda. 

 

Almety is sinds 2022 uitgegroeid tot een beauty center die keuze biedt uit self-care routines en specialistische behandelingen. Ons beauty center staat voor kwaliteit en aandacht voor een betaalbare prijs.

 

Met apparatuur voor onder andere gezichtsverzorging, ontharing, infrarood lichttherapie, vetverlies en Nail art kunt u uw eigen beauty programma creëren. Onze apparaten zijn speciaal afgestemd en daarom veilig voor eigen gebruik. 

 

Naast self-care bieden wij ook specialistische behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, wimperextensions en nog veel meer!

U kunt bij ons een abonnement afnemen waarbij u max 1 x per dag gebruik mag maken van de faciliteiten. Ook is het mogelijk om losse behandelingen te kopen. Verder kunt u in ons self-care beauty center terecht voor vakkundig advies en bijpassende ondersteunende beautyproducten waarbij de voordelen van de behandelingen thuis versterkt kunnen worden.

 


 Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in onze beauty center te Breda.