Nail art design

Press on nailsPress on nails zijn een eenvoudige vorm van manicure die altijd en overal gedragen en verwijderd kan worden. Het is anders dan de traditionele manicure, wat geverfd is met nagellak, die eenmalig gebruikt wordt. Traditionele manicures nemen veel tijd in beslag en de chemische componenten in nagellak hebben een impact op de gezondheid van de nagels. Ter vergelijking: het dragen van nagels en het direct aanbrengen van lijm op de nagels is tijdbesparender en gezonder in gebruik. Bovendien is dit eenvoudig te gebruiken en heeft het veel stijlen.

3D Smart nailprinter


De nagelprinter combineert technologie met Nail Art. U kunt elk gewenste foto of plaatje printen op uw nagels. Deze printer is gemakkelijk te bedienen met de gratis app die te downloaden is op elk Android apparaat. Deze must have is ideaal om sneller en accurater Nail Art te zetten.


Er zijn meer dan 2,000 innovatieve Nail Art ontwerpen in de app-galerij waaruit u kunt kiezen. Daar bovenop voegen we elke maand nieuwe ontwerpen en modellen toe.


Ook kunt u eigen foto's laten printen op uw nagels.


Onze nagelprinter is heel gebruiksvriendelijk; je hoeft geen ervaren nagelstyliste te zijn om mooie Nail Art te zetten.